Cargobike

Delight

Cargobike DeLight er en af ​​vores mest elskede modeller og vores absolutte Premium cykel.

For mange familier, virksomheder og pendlere er Delight et førsteklasses transportmiddel som erstatter behovet for at eje en bil. Den stærke centermotor fra Ananda med hele 110 Nm kraft er integreret for minimal vedligeholdelse.

De helstøbte hjul deler form og design med frontkassen. Egerjustering på cykelhjul er et minde blot!

NYE FARVEDISPLAY

NYE GEAR

NY MOTOR

Delight er en topmoderne ladcykel med gennemtænkte komponenter og udsøgt design. Den er ganske enkelt et resultat af al den viden, vi har tilegnet os som Sveriges ældste ladcykelleverandør. Med seneste DeLight, vi har udfordret os selv og løftet både form og funktion et niveau op.

Motoren fra Ananada på hele 110Nm yder mere end dobbelt så meget kraft i hver pedal i forhold til en baghjulsmotor. Derudover registrerer den, hvor hårdt du træder i pedalerne, og kompenserer for niveauet af assistance. Med et kraftfuldt batteri er den anslået rækkevidde mellem 30 – 60 kilometer. Batteriet oplades nemt i en almindelig stikkontakt. På styret finder du et stik til USB-opladning og cyklen er udstyret med automatik belysning både for og bag.

Cargobike DeLight har blandt andet et udvendigt 8-speedsystem fra Shimano, hydrauliske skivebremser for og bag, kraftig styredæmper. Bagrammen i aluminium skråner indad i kurverne for sikrere cykling. Batteriet er godt gemt i en aflåselig opbevaringsplads, hvilket mindsker risikoen for tyveri. I ladet er der bænke med plads til fire sikkert bæltede børn, eller plads til masser af pakning, alt efter dine behov.

Visuelt skiller Delight sig ud med sine velkomponerede detaljer og ladet har pæn afrundet form i lakeret marine krydsfiner. De fuldstøbte og vedligeholdelsesfrie magnesiumhjul som passer godt til ladets form, luksuriøse kulsorte farve og gennemarbejdede detaljer, fører dig fremad med lethed og attitude.

Cargobike er Sveriges største ladcykel leverandør, og du finder vores cykler hos udvalgte forhandlere i Danmark.

Til Cargobike Delight findes der et kaleche som tilbehør tilpasset for 4 børn.