Forhandlere

Vi samarbejder med mange dygtige forhandlere!

Brug kortet til at finde din nærmeste Cargobike forhandler. Du kan finde vores egne showrooms og butikker i Malmø og Stockholm. Åbningstider og kontaktoplysninger for hver butik kan findes på vores butikkers hjemmesider.

Hos vores forhandlere kan du få mere information om vores ladcykel modeller, finde mulighed for service og god information om, hvordan det er at eje en Cargobike. 

Cargobike Testcenter

En nyhed hos Cargobike of Sweden er Cargobike Test Center. Om en forhandler er blevet udvalgt som et Cargobike Test Center, indebærer dette at denne forhandler altid har mindst 1 Cargobike i sin butik som du som kunde kan teste. Flere og flere forhandlere melder sig løbende til, så hold øje med din nærmeste forhandler som har benævningen Cargobike Test Center.

På vores forhandlerkort er tilknyttede testcentre markeret med grønt og med en grøn stjerne i listen. Vores ladcykler kan også findes hos flere af vores forhandlere, både til test og køb. Kontakt din forhandler for mere information.

Savner du Cargobike i dit lokalområde?

Lad os eller din lokale cykelhandler vide, at du gerne vil have vores cykler repræsenteret i dit område! info@cargobike.dk

Handler du med cykler, og er du interesseret i at have Cargobike i dit sortiment, er du hjerteligt velkommen til at kontakte os.  info@cargobike.dk