Cargobike Long Lite Electric

Lad os præsentere ladcyklen, der tilbyder praktiske transportmuligheder samtidig med at den tilbyder en mere traditionel cykeloplevelse.

Long Lite Electric er en tohjulet ladcykel, der giver dig mulighed for at komme op i højere hastigheder, sammenlignet med vores trehjulede modeller. 2 hjul betyder også mindre friktion, hvilket øger batterikapaciteten, og cyklen har en anslået rækkevidde på op til 60 kilometer.

Batteriet er placeret under pakkeholderen på bagsiden. Motoren, som er af mærket Bafang Max Drive 80 Nm, er centralmonteret, hvilket giver mere kraft i hver pedaltramp. Derudover fornemmer motoren, hvor hårdt du træder i pedalerne, og justerer assistancen derefter. Det giver god hjælp ved tung belastning, modvind eller op ad bakke. Cyklen er veludstyret med 8 gear fra Shimano Altus, og hydrauliske bremser for og bag. Rammen er konstrueret af slidstærkt aluminium og cyklens fulde bredde er kun 65 centimeter. Så du tager dig selv og din last problemfrit igennem de fleste porte, snævre rum og igennem mere intensiv trafik.

Long Lite Electric er udviklet til et bymiljø og i sammenligning med andre tohjulede cykler på markedet, er ladet på vores Long Lite rigtig stor. Batteriet er nemt at fjerne og oplade i en almindelig stikkontakt, og med gå-assistent, praktisk bænk og trepunktssele til to børn, giver denne cykel dig alle muligheder for at skabe en smidigere hverdag med mere frisk luft på købet!

Lad

Plads til to børn

Farve

Sort

Elmotor

Motor midtfor 80Nm

Batteri

13Ah

Vægt

48 kg

Dimensioner

260 × 65 × 120 cm

Elektrisk

Ja

Elmotor

250 Watt, 36 Volt, n0 112, nT 101, Nm 80, E-brake, Gear sensor, Bafang-motor midtfor 80Nm

Batteri

13Ah 36 Volt med indbygget lygte

Forbremse

Hydraulisk Tektro

Bagbremse

Hydraulisk Tektro

Forhjul

20 tommer

Baghjul

26 tommer

Dæk

Punkteringssikrede

Fælge

Aluminiumsfælge med dobbeltbund

Farve

Sort stel og mat sort lad

Lad

10mm lakeret marinplywood, Bund i skridsikkert plyfa, Plads til 2 børn

Bagagebærer

Ja

Overdække

Indgår – Nylon uden PVC

Reflekser

Alle som er påkrævet inden for EU og i Sverige

Gear

Shimano Nexus med 7 gear

Mærkninger

TÜV-, SGS- og CE-mærket

Garanti

1 år på alle løse dele (Gælder ikke sliddele. Se garantivilkårene), 5 års garanti på stellet