Om Cargobike

Ladcykler designet i Sverige, udformet til et skandinavisk klimat.

Sveriges mest solgte ladcykel

Når du vælger Cargobike, får du en cykel, som er blevet testet i over ti år i vores skandinaviske klima. Vi er de største i Sveriges på ladcykler, og vi vil godt vove at påstå, at vi sælger de mest trygge ladcykler i Sverige. Cargobike er en af de få cykelvirksomheder i Europa, der har ladet det uafhængige testorgan TüV kvalitetsteste sine ladcykler.

Cargobike står for håndværk, tryghed, viden og service. Vi lægger hele vores sjæl i cyklerne i alt fra tegnebord, montering og værksted, for at du skal kunne få så trygt og problemfrit et transportmiddel som muligt.

Vision

Om en bedre fremtid

En Cargobike er et klimavenligt transportmiddel. Desuden er det et praktisk og let anvendeligt transportmiddel. Vi ønsker at levere den tryggeste ladcykel og samtidig være med til at ændre nutidens standard for, hvordan vi dagligt bevæger os. Det kan lyde højtravende, men at udskifte bilen med en Cargobike er faktisk at passe på vores planet. En stor del af vores biltransport i hverdagen kan nemt udskiftes med en Cargobike-tur. Det smarte lad til forskellige typer af varetransporter kan let tilpasses, så det er så fleksibel som muligt i din hverdag.

Historie

Fra drøm til Sveriges største

Cargobike blev allerede grundlagt i 2007. Da var vi pionerer i Sverige inden for ladcykler. I årenes løb har vi konstant videreudviklet og forbedret vores modeller. I dag er vi de største i Sverige på ladcykler. Vores engagement stiger støt, og vi vil forsæt arbejde benhårdt på at kunne sælge Sveriges mest trygge ladcykel!