Cargobike

Flex

En fleksibel ladcykel baseret på Cargobike Delight.

Cykelammens design og frontkasse er den samme som på Delight men Cargobike Flex har en 250w motor i baghjulet. Helstøbte Magnesiumhjul, 13Ah batteri fra Samsung/LG samt hydrauliske bremser.

Der sidder 2 faste bænke i kassen hvor den ene har indbygget lås for sikker forvaring. Trepunktsbæltet er standard.

Cargobike Flex, er ligesom navnet afslører, en fleksibel ladcykel, der gennem sin alsidighed hjælper både familier og virksomheder med at sammensætte hverdagens puslespil.

Cargobike Flex er venligt for både din pengepung og miljøet! Ladet giver med sin afrundede form et blødt udseende og er udstyret med to bænke med masser plads til op til fire børn. Børnene sidder sikkert under rejsen ved hjælp af trepunktsseler, og den ene bænk har en indbygget lås til sikker opbevaring.

Hjulene er i helstøbt magnesium som følger boksens afrundede form. En stor fordel med helstøbte hjul er, at der ikke er nogle eger at justere. Du genkender designet af rammen, frontboksen og hjulene fra vores model Cargobike DeLight 2022. Men i modsætning til vores Premium model Delight er motoren monteret i baghjulet og batteriet er placeret i pakkeholderen bagpå.

Flex har hydrauliske bremser for og bag samt automatisk belysning som standard. Cyklen er udstyret med et udvendigt 7-trins gearsystem fra Shimano, og har en beregnet rækkevidde på op til 40 kilometer. Cargobike Flex er et transportmiddel tilpasset det moderne liv og for at lette din hverdag.

Cargobike er Sveriges største ladcykel leverandør, og du finder vores cykler hos udvalgte forhandlere i Danmark.

Til Cargobike Flex findes der et kaleche som tilbehør tilpasset for 4 børn.