Cargobike

Flex Dog

Flex Dog er cyklen til dig, der gerne vil have din firbenede ven med på turen.

Med en Flex Dog kan mange bilture erstattes. Du og din firbenede ven kan i stedet nyde den friske luft og undgå at lede efter parkeringspladser.

Som et ekstra trin i cyklens fleksibilitet, er ladet udstyret med en fast bænk med et aflåseligt opbevaringsrum og en trepunktssele til to børn.

Den gennemsigtige frontlåge på det afrundede lad, åbner let som en låge. Din hund har mulighed for selv at hoppe ind og ud af ladet, takke være frontlågen i plexiglas.

Hjulene i helstøbt magnesium følger ladets form og du genkender designet fra vores Premium serie DeLight. I Flex Dog er der derimod en 45 Nm motor monteret i baghjulet og batteriet er i pakkeholderen. De helstøbte hjul gør, at der ikke er eger at vedligeholde og hjulene er samtidig en del af det fleksible design af ladcyklen.

Det stærke batteri har en anslået rækkevidde på op til 40 kilometer, en afstand som normalt er fuldt tilstrækkeligt til at kunne komme mellem de forskellige destinationer i hverdagen. Flex har hydrauliske bremser, automatisk belysning og er udstyret med et udvendigt 7-trins gearsystem fra Shimano.

Cargobike er Sveriges største ladcykel leverandør, og du finder vores cykler hos udvalgte forhandlere i Danmark.