Cargobike Café Electric Hydraulic

Café Electric betyder uendelige muligheder for at udvikle din virksomhed. Takket være dette transportmiddels smidighed, giver den dig mulighed for at drive forretning der hvor dine kunder er og andre steder hvor du virkelig vil være synlig.

Et udvalg af virksomheder, der bruger denne model, er eventvirksomheder, markedshandlere, cafeer, bagerier, streetfood, butikker og virksomheder, der udstiller på messer. Café Electric hjælper dig ikke kun med at blive set ordentligt, men den giver dig også mulighed for at betjene ved mobile aktiviteter.

Ladet er udstyret med forskellige smarte rum og skuffer, beregnet til både salg og opbevaring. Et praktisk vandafvisende fortelt medfølger som standard. Cyklen er konstrueret af robuste og holdbare materialer, der garanterer et pålideligt arbejdsredskab til din virksomhed. Den har mekaniske skivebremser foran, hydrauliske bagbremser samt en vedligeholdelsesfri motor fra Bafang. Rækkevidden beregnes til 20-45 kilometer, men dette afhænger i høj grad af, hvor meget du læsser og under hvilke forhold du cykler. 6-speed gear fra Shimano giver dig mulighed for at justere modstanden afhængigt af terrænet og transporterer både dig og din rullende virksomhed gennem by og land. Gør som utallige andre iværksættere rundt om i verden! Tag din virksomhed ud på gaderne.

Cargobike er Sveriges største ladcykel leverandør, og du finder vores cykler hos udvalgte forhandlere i Danmark.

Lad

10mm lakeret marin plywood

Farve

Sort

Elmotor

45Nm

Batteri

13Ah

Vægt

60 kg

Dimensioner

240 × 86 × 110 cm

Elektrisk

Ja

Forbremse

Hydrauliske skivebremser

Bagbremse

Hydrauliske skivebremser

Parkeringsbremse

Ja

Forhjul

20 tommer

Baghjul

24 tommer

Lys

Foran og bagpå

Dæk

Punkteringssikrede

Fælge

Aluminiumsfælge med dobbeltbund

Farve

Sort

Overdække

Nej

Lad

10mm lakeret marin plywood

Stel

Sort pulverlakeret stel i Hi-ten-stål

Reflekser

Alle som er påkrævet inden for EU og i Sverige

Sadel

Quickrelease

Styrdæmpere

Ja

Styr

Indstilleligt 115-130 cm, polstret styr

Gear

Shimano SiS med 6 gear

Garanti

5 års garanti på stellet

Batteri

13 Ah 36Volt