Sikkert koncept

Sveriges tryggeste ladcykelkøb!

Du kan føle dig tryg i en Cargobike

En Cargobike er et resultat af mange års udvikling, afprøvning og forbedring. Vores cykler er designet i Sverige af cykelfanatikere og er blevet testet til vores hårde klima. Vi kender enhver skrue og vinkel på vores cykler, fordi vi designer og monterer dem på vores eget værksted.

Vi kender og elsker vores cykler, og vi vil gøre alt for, at du også kan holde af din Cargobike i mange år frem.

Sikkerhedsseler

For at både den, der cykler, og de, som tager med en Cargobike, skal kunne føle sig trygge, er vores siddebænke udstyret med sikkerhedsseler. Selerne kan justeres efter børnenes sikkerhed og komfort. Ud over det sikkerhedsmæssige aspekt, som fx seler, er vores cykler bygget i robuste og holdbare materialer. Cyklerne er altid udstyret med alle lovbestemte typer af lygter og reflekser.

Det er vigtigt, at du kan ses også i mørket.

Vores cykler er udstyret med lys både foran og bagpå.

På vores nye model DeLight har vi desuden øget sikkerheden endnu mere ved at forsyne ladcyklen med skumringsrelæ, bremselys og blinklys bagpå, som også, når det er mørkt, tydeligt viser de andre medtrafikanter, at du drejer.

Regelmæssig service, der er sikker og billig.

For at du kan få glæde af din cykel i så mange år som muligt, er det vigtigt, at din cykel får regelmæssig service. Foruden vores egne værksteder i Malmø og Stockholm har vi et godt samarbejde med dygtige værksteder rundt om i Sverige, som kan hjælpe dig med at reparere din Cargobike.

Foruden regelmæssig service er vigtigt, at du passer din cykel ifølge vores råd til vedligeholdelse.