Cargobike

DeLight Box

For dig, der skal transportere dig og din last på en smidig og beskyttet måde er model DeLight Box fra vores Premium serie.

Du rejser praktisk talt igennem bymiljøer og har masser af plads til last. Opbevaringsboksen har et aflåseligt låg som beskytter din last mod vejr og vind.

Ladet er, i modsætning til vores andre modeller, ikke udstyret med bænke og det giver dermed mere plads til det du skal laste i cyklen. Vores kassemodeller har derudover højere sider end vores øvrige modeller, hvilket giver varierende lastningsmuligheder

Alt dette gør DeLight Box populær blandt håndværkere, serviceprofessionelle og andre typer af erhvervsdrivende. Ladets generøse overflader er perfekte til at dekorere med evt. dit logo eller reklame.

DeLight Box har en stærk centermotor på 110 Nm i styrke. Takket være den integrerede motors placering, får du mere kraft i hver pedal, sammenlignet med en baghjulsmonteret motor. Motoren registrerer også, hvor hårdt du træder i pedalerne, og tilpasser dermed niveauet af assistance til dine behov. Gearsystemet består af et udvendigt 8-trins gearsystem fra Shimano, og displayet på styret er udstyret med et praktisk stik til USB-opladning. Bagrammen består af slidstærkt aluminium og batteriet er godt gemt i et aflåseligt opbevaringsrum i ladet, hvilket mindsker risikoen for tyveri.

De fuldt støbte magnesiumhjul eliminerer behovet for vedligeholdelse af eger, og løfter DeLights allerede gennemarbejdet design, mens hydrauliske skivebremser både for og bag bidrager til sikkerheden. DeLight Box er et oplagt valg for dig, der ønsker et alternativ til en bil til din transport og dine transportable lagerfaciliteter.

Cargobike er Sveriges største ladcykel leverandør, og du finder vores cykler hos udvalgte forhandlere i Danmark.