Cargobike

DeLight Dog

DeLight Dog er en model i vores DeLight serie, altså vores absolutte premium serie af ladcykler.

En DeLight Dog kan med fordel erstatte mange bilture. Din firbenet ven kan nyde at rejse i den friske luft med vinden i pelsen.

De helstøbte hjul deler form og design med frontkassen. Egerjustering på cykelhjul er et minde blot!

Denne ladcykel er et fleksibelt transportmiddel både for dig der er hundeejer eller for dig der har skal læsse uden at skulle udføre høje løft.

Ladet har en blød afrundet form og en gennemsigtig låge i fronten, der nemt åbner som en dør. Din hund har derfor mulighed for selv at hoppe ind og ud af ladet.

En DeLight Dog kan med fordel erstatte mange bilture. Din firbenet ven kan nyde at rejse i den friske luft med vinden i pelsen. DeLight Dog har blandt andet en stærk centermotor fra Ananda med hele 110 Nm i styrke. Med det kraftige batteri er den anslåede rækkevidde mellem 30-60 kilometer. Motoren registrerer hvor hårdt du træder i pedalerne, og kompensere niveauet af assistance i overensstemmelse hermed.

Ladet er udstyret med en bænk, der fungerer lige så godt som en siddeplads eller som opbevaringskasse. Bænken er udstyret med to sikkerhedsseler, så selv børn kan færdes sikkert i ladet. Hjulene er lavet af helstøbt magnesium og følger kassens afrundede form. En stor fordel med helstøbte magnesium hjul er, at de er vedligeholdelsesfrie, da der ikke er nogen eger at justere. Gearsystemet findes af et udvendigt 8-trins system fra Shimano og i displayet på styret. er der et praktisk stik til USB-opladning. Bagrammen er konstrueret af slidstærkt aluminium og batteriet er godt gemt i et aflåseligt opbevaringsrum i ladet, hvilket mindsker risikoen for tyveri.

Cargobike er Sveriges største ladcykel leverandør, og du finder vores cykler hos udvalgte forhandlere i Danmark.

Til alle DeLight-modeller findes der et kaleche som tilbehør, tilpasset for 4 børn.