Cargo Business

Vær der, hvor dine kunder er! Cargobike har transportløsninger, som holder hjulene i gang i din virksomhed.

Din Cargobike er ikke bare et transportmiddel.

Vores ladcykler til erhverv kan tilpasses til forskellige typer af omrejsende salg og transport. Vi designer og konstruerer cykler i robuste, holdbare materialer. Din Cargobike skal være et driftssikkert redskab i din virksomhed. Ud over at en lastcykel gør det lettere for at dig at komme frem i byerne, sparer du penge ved at slippe for parkeringsafgifter og vejafgifter. Du slipper også for irritationen over at skulle lede efter parkeringsplads, og du kan oftest komme rigtigt tæt på der, hvor du skal hen.

Cyklen kan tilpasses efter forskellige aktiviteter, det være sig håndværkere, viceværtstjenester, gartnere, street food, transport, salg af produkter eller varme drikke osv.

Branding

Gør din virksomhed synlig. Vi kan hjælpe med at specialbrande din cykel. Foruden et trygt transportmiddel får du en cyklende reklamesøjle.
Når et firma investerer i en Cargobike, er det et klimavenligt valg. Vis dine kunder, at du har truffet et både klogt og miljøbevidst valg. Uanset om du vælger en ladcykel til omrejsende salg eller en cykel til transport af varer, kan vi hjælpe dig og dit firma med at blive synlige.

Virksomhed på hjul

Blandt vores erhvervskunder findes hel masse kreative virksomhedsidéer. Vi har virksomheder, som bruger cykler som et supplement til virksomheden, men også kunder, hvor hele forretningsideen er bygget omkring en ladcykel.

Vores cykler findes inden for alle segmenter, lige fra håndværk som fx vvs, byggeri eller elektriker, kørende bartendere, vinduespudsning, udlevering af pizza, håndværk på lille skala til at være et vigtigt led i kommunale transportløsninger.